Eteläkarjalainen maisema

Eteläkarjalainen maisema
Tässä blogissa on sekä kuvia että tarinoita upean Etelä-Karjalan luonnosta, ihmisistä ja kulttuurista. Kuvassa syyskuinen näkymä Saimaan kanavan varrelta.

lauantai 8. marraskuuta 2014

Kaikille venäläisnaisille Putinin spermaa postilähetyksenä

Venäjällä poliitikkojen houretila pahenee. Tulee kyllä mieleen natsi-Saksa ja Adolf Hitler, ei mahda mitään. Tässä Antti  Honkamaan aiheesta tekemä artikkeli Iltasanomissa:

Parlamentin jäsen haluaa luoda presidentin "geneettisellä materiaalilla" uuden Venäjän eliitin.
Venäläinen parlamentaarikko Jelena Mizulina on antanut erikoisen lausunnon, jonka mukaan presidentti Vladimir Putinin spermaa olisi käytettävä ”poliittisen ja sotilaallisen eliitin” luomiseen, kertoo International Business Times –lehti viitaten venäläismediaan.

- Ehdotukseni on yksinkertainen. Jokaiselle Venäjän kansalaiselle on lähetettävä postitse presidentin geneettistä materiaalia, jonka avulla voi tulla raskaaksi ja saada lapsen. Äideille on tarjottava valtiolta erillistä tukirahaa, Mizulina visioi International Business Timesin mukaan.

Parlamentin nais-, lapsi-, ja perheasioista vastaavan komitean puheenjohtajana toimivan Mizulinan mukaan Putinin lapset olisi toimitettava koulutukseen tiettyihin sisäoppilaitoksiin, joissa he oppisivat omistautumaan isänmaalle ja Venäjän presidentille.

Mizulinan idean mukaan lapsista tulisi Venäjän tulevaisuuden sotilaallisen ja poliittinen eliitti.

International Business Timesin mukaan Mizulina on kohauttanut aiemmin ehdottamalla kaikkien juutalaisten karkottamista Venäjältä ja korkeakoulutuksen epäämistä naisilta, jotka eivät ole synnyttäneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti